23 Haziran 2016 Perşembe

Rimel, Ruj, Güzellik...

Makyaj LR’da uzun yıllara dayanan bir geleneğe sahiptir. Uzun yıllara dayanan bu deneyim üretim konusunda en güncel bilgiyle birleşince LR tarihinin en iyi dekoratif kozmetik ürünleri ortaya çıkıyor. Eşsiz formülleri ve yenilikçi ürünleri içeren LR Colours ve LR Deluxe ürün serileri. 

LR bu alandaki formüllerini, dekoratif kozmetik alanında pazar lideri olan İtalya’da faaliyet gösteren tedarikçilerden temin etmektedir.  

LR’ın ürün yelpazesinin yıldızları:

Colours Woman
  • Suya dayanıklı belirleyici rimel
  • Mineralli ikili göz farı
  • E vitaminli rujlar
  • Aydınlatıcı astarlar
  • Oje temizleyici kutu

LR Colours: Her gün için makyaj ve rimel

Colours Prdoucts
  • Her tipe uygun mükemmel renkler
  • Mineral kalitesi* 
  • Paraben ve mineral yağlar içermeyen yumuşak tekstür

LR Deluxe: Yüksek kalitede rimel ve makyaj

Deluxe Products
  • Çok farklı makyajlar için
  • En yüksek parfümeri kalitesi
  • Mükemmel uyumlu temel baz tekstürler
  • Büyüleyici etkili efekt ürünleri


   

Downloads


„Mineral kalitesi“ ne demektir?

Mineralli pudra ürünlerinde normal talk pudrası yerine doğada mevcut olan mineral pigmentler kullanılır. Sentetik yağ, silikon ve parfüm içermez.
 Avantajınız:


Başarı hikayeleri

Dünya çapında 300.000’i aşkın satış ortağı ve her birinin kendine ait bir başarı hikayesi var. LR, gerek part-time iş gerekse tam zamanlı iş bakımında mükemmel perspektif sunar.  Bazıları LR’da çalışan üniversite eğitimini finanse ediyor, diğerleri ise ebeveyn dönemi sırasında ek kazanç sağlıyor veya emeklilik maaşını takviye ediyor.

Aile ve meslek LR’da mümkündür

Aile ve mesleğin bir arada yürütülmesi, güncel araştırmalara göre 6 ila 14 yaş arasında çocukları olan ebeveynlerin %80’i aşan bölümünde en gündemde olan konudur.  Çünkü çocuklar okula başladığı anda genelde anneler tekrar meslek hayatına dönmek ister ve ailelerini ve mesleği paralel olarak yürütmeyi hedefler. 
Bild Fliesstext Family 1
Kadınların çoğu, bu isteği mümkün kılacak işi bulmakta zorluk çekmektedir. Eğer aile ile meslek bir arada yürütülecekse, belli koşullar mevcut olmalıdır:
  • Zamanın istendiği şekilde ayarlanması
  • Kişiye özel haftalık çalışma saatleri
  • Aynı zamanda daha fazla süre çalışma ve kariyer yapma perspektifi 
LR tam koşulları sunar. LR’da çalışan çok sayıda iş ortağımız, kendi ailesini günlük yaşamda yaşama, çocukları büyütme ve buna rağmen meslek hayatına ayak uydurma konusunda başarı elde etmektedir. 

Vera von Petzinger


Vera von Petzinger, LR İş Ortağı ve anne
Benim için doğrudan satışın en belirleyici avantajlarından biri çalışma saatlerinin esnek olmasıdır. Aile ve kariyeri bir arada götürmek sizin için sorun olmaz. Bir yandan çocuklarıma zaman ayırabilirken, diğer yandan işimle ilgili zorlu bir sorunun üstesinden gelebilirim. 

LR ürünleri satmak mı istiyorsunuz? Sizi LR İş ortağı olarak kazanmaktan memnuniyet duyarız! LR İş ortağı olarak çalışmak, ideal bir ek iş veya meslek hayatına tekrar geri dönmek için ideal bir olanaktır. Daha fazla bilgi

Binlerce kez denenmiş part-time iş

Bild Fliesstext CollectionLR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.  Bu part-time işi asıl işinizin, üniversite eğitiminizin yanında mı yoksa emeklilik maaşınıza takviye etmek için mi yapacağınız siz kalmıştır. 

Sabit çalışma saatleri veya sabit bir çalışma planı iyi bir part-time işi bulmayı zorlaştıran faktörlerdir. Çünkü genelde çalışma saatleri kesişir. Bu LR’da böyle değildir. LR’daki part-time işiniz zamanınız olduğunda başlar! LR’da bir ek iş ile ilgileniyorsanız, çalışma saatlerinizi istediğiniz şekilde belirleme olanağı en önemli avantajlardan biridir. LR’da bir part-time işin diğer avantajları:




İş Modeli - Avantajlar

LR, satış ortaklarına bir dizi avantaj sunar. Kar marjı ve prim ödemeleri içeren ücretlendirme konsepti, LR ortaklarının yararlandığı avantajlardan sadece birisidir. Burada performansın ödüllendirilmesi daima odak noktadadır.

 Alman kalite standardına sahip mükemmel ürünler

Alman kalite standardına sahip ürün tüm dünyada kabul görmekte olup üstün kaliteleri ve güvenilirlikleri nedeniyle yüksek itibara sahiptir. LR, ürünlerinin büyük bölümünü Ahlen şehrinde üretmektedir. 
LR'da üretim sırasında sürdürülebilirlik ve kalite ön plandadır. LR’ın esas aldığı Alman kalite standardı herhangi bir sapmaya izin vermez. Bu nedenle LR tüm değer kazanım zincirini kontrol eder. Hammaddelerim seçiminden başlayıp denetimden geçmiş ve sertifikalandırılmış az sayıda tedarikçiye kadar. LR’ın „Alman kalite standardı“ anlayışı budur. 

Alman kalite standardı iş ortakları için ne anlama gelir?

İş ortakları bu kalite taahhüdünden faydalanır. Şundan emindirler 
  • Tüm LR ürünleri için sadece yüksek kaliteli ham maddeler kullanılır
  • Tüm LR ürünleri sıkı dahili ve harici testlere tabi tutulur
  • Tüm LR ürünlerinde, yüksek Alman kalite standardı hesaplı alış fiyatına sunulur

Olağanüstü ücretlendirme sistemi LR danışmanlarını ödüllendiriyor

LR ile para kazanabilirsiniz. Olağanüstü ücretlendirme sistemi, uluslararası rekabeti adil ve şeffaf şekilde düzenler.
LR’ın eşsiz ücretlendirme sistemi, yaş ve cinsiyet, eğitim düzeyi, kişisel deneyim ve maddi geçmişe bakılmaksızın herkese sınırsız kazanç fırsatı sunuyor. LR danışmanı olarak, yüksek kaliteli LR ürünlerinin satışında cazip bir kar marjı elde edersiniz. LR, elde ettiğiniz ciro bazında yani yaptığınız satışların meblağına göre değişen ek bir prim öder.
Ücretlendirme sistemi bunun ötesinde, başka primlerin ödenmesi ile LR işinin tavsiye edilmesini destekler.

LR’da ne kadar para kazanılır?

Elde edilecek kazanç daima gösterilen performansa bağlıdır. Yüzbinlerce iş ortağı LR ücretlendirme sistemi sayesinde sağlam bir ek gelir elde etmektedir. Ancak, 6 haneli yıllık kazanç meblağları da LR’da gerçektir. 
LR ücretlendirme sisteminin parasal avantajlarının yanında LR ile çalışma başka avantajlar da sunar. 

„Şirket arabası“ olarak LR Mercedes Benz ve Porsche

LR tasarımında Mercedes Benz’i özel amaçlı kullanmak kimin hayali değil ki? LR'da bu hayaller normaldir. Sadece Almanya’da 5.000’i aşkın LR Polo dolaşmaktadır. Bu rakam her gün artıyor. 
LR Mercedes Benz ve Porsche’yi içeren LR otomobil konsepti LR İş ortaklarını başarılı işbirlikleri için ödüllendiriyor ve aynı zamanda yeni hedefleri belirlemeleri için motive ediyor. 

Opel Corsa, LR işindeki ilk başarının onaylanmasına hizmet eder

LR İş Ortakları, aylık yaklaşık 15.000 TL’lik bir cirodan başlayarak LR Corsa’yı kullanmaya hak kazanırlar ve hiçbir ekstra ödeme yapmadan, sadece kullandıkları aracın benzin masraflarını karşılayarak, LR Corsa’nın ayrıcalıklarından yararlanmaya başlarlar.

LR dünya genelinde bu  konsepti  VW Polo ile uygulamaktadır. Bunun dışında, Avusturya , İsviçre ve Macaristan’da Opel Corsa ile, İskandinav ülkelerinde Nissan ve Fransa’da yine Renault marka araçlar ile bu konsepti hayata geçirmektedir. 

„Şirket arabası“ olarak Mercedes Benz

LR, otomobil konseptine 1995 yılında Mercedes Benz ile başladı. Bugün yaklaşık 1.000 LR Mercedes mevcuttur. Başarılı İş ortakları, Mercedes Benz araçlarından oluşan filodan seçimlerini yaparken epey zorlanıyor. Gerek sportif tarza sahip SLK gerekse geniş C serisi veya zarif E serisi. Mercedes ile LR arasındaki sıkı işbirliği sayesinde şimdiye kadar her LR İş ortağı hayalindeki otomobili buldu.
LR, cironu uygun olması durumunda komple leasing oranını karşılayan ek bir prim öder.

Otomobil konseptinden son nokta olarak LR Porsche

Beyaz LR Porsche modeli 2010 yılının Ocak ayından beri otomobil konseptinin son noktasıdır. LR, 18 ay sonra Zuffenhausen şehrindeki spor otomobili üreticisinde büyük müşteri konumuna ulaşan ilk şirket olur. 
Sektörün en iyileri Porsche’nin sunduğu sürüş keyfini yaşıyor, LR’ın ek olarak ödediği prim burada da komple leasing oranlarını karşılıyor. Tabi bunun için gerekli olan cironun elde edilmesi şartıyla.

LR Walk of Fame, En Yüksek Ödüllendirme

LR Walk of Fame, LR’ın kapsamlı ödüllendirme konseptinin zirvesidir. Bu ödüllendirme sistemi aylık prim ödemelerinden başlayan,  araba konsepti, etkinlik davetleri, Hall of Fame ve Walk of Fame’e kadar uzanan olağanüstü bir süreçtir.  
LR’ın temel amacı bağımsız iş ortaklarının başarılı olmasıdır. Bu yüzden başarının ödüllendirilmesi  LR için çok önemli bir unsurdur. Elde edilen ciroya bağlı olarak LR, iş ortaklarının başarısını ödüllendiriyor ve bir üst seviyeye ulaşmaları için onları teşvik ediyor.

LR’da Ödüllendirilme:

  • Walk of Fame (Kırmızı Halı Yıldızları)
  • Hall of Fame (Şöhretler Koridoru)
  • Özel Gala Yemeği
  • Benzersiz Araba Konsepti
  • LR Etkinliklerine Davet
  • LR Gezilerine Davet
  • Karlı Primler
  • Uluslararası Magazinlerde Yansımalar ve Daha Fazlası

LR Academi, sistemli eğitim

LR Academi, hedefe odaklı bir eğitim sistemi, birinci sınıf konuşmacılar, kapsamlı bir bilgi transferi demektir ve çok sayıda LR kariyerinin temelini oluşturur. 
LR’ın eğitim konsepti sektörün en iyileri arasında yer alır. LR Academy’de pratik uygulamaya yakın ve bireysel eğitim verilir. 
LR Academi iki bölüme ayrılır:
  1. LR ürünlerinin kullanım ve avantajlarının kapsamlı bir şekilde tanıtıldığı ürün eğitimleri.
  2. LR iş modelinin ve bireysel satış işinin oluşturulması için gerekli olan bilgilerin aktarıldığı satış seminerleri.
LR Academi'de verilen tüm eğitimlerin ve seminerlerin hedefi, katılımcılara kişisel başarıları için gereken bilgi birikimini aktarmaktır. 



Alman Kalite Standartları

LR tamamen yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanmıştır. “ More Quality for your life” sloganı ile her bir hayatı daha kaliteli hale getirmeyi hedeflemiştir. Daha kaliteli bir hayata, sağlık ve güzellik alanımızdaki yüksek kaliteli ürünlerimizi kullanarak ya da LR iş modelinin sağladığı eşi bulunmaz fırsatla, hayatınızı değerli hale getirerek sürdürebilirsiniz. LR’ın kalite standartları ürünlerin üretilmesinden müşteri hizmetlerine kadar her alanda uygulanır. Bu kaliteyi sadece kendi ana merkezimize değil, aynı zamanda birlikte çalıştığımız tedarikçilerimize de uyguluyoruz. Bu konuda hakkında gelen tüm görüşler bizler için büyük önem taşımaktadır.

Ham Maddeler ve Kaynaklar

aloe-blatt
LR yaptığı ARGE çalışmalarının sonucunda, ürünlerinde yenilikçi, doğal ve birinci sınıf ham maddeleri kullanmaya özen gösteriyor. Bu yüzden hammadde konusunda, tecrübe sahibi kaynaklarla birlikte çalışıyoruz. Birinci sınıf kaliteye odaklı olduğumuzdan, kaynaklarımızı da sıkı bir kontrol altında tutuyoruz. Yüksek kaliteli hammaddelerin kullanıldığından emin olmak için, örneğin; her LR ürününün formülünü kabul etmeden önce, ürünün bileşimini kontrol ediyoruz. Tüm tedarik edilen hammaddeleri tek tek özel bir denetleme planından geçiriyoruz- Her grubu ayrı ayrı analiz edip, belgelendiriyoruz.
Ayrıca, yurtdışında yaptığımız ayrı üretimlerin, ulusal ve uluslararası yönetmeliğe uyum çerçevesinde olması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Çocuk işçiliğine, fazla çalışma saatlerine, zorla çalıştırma veya yetersiz iş güvenliği altındaki çalışmalara kesinlikle müsamaha göstermiyoruz. Örneğin Meksika’daki Aloe Vera Barbadensis Miller ürünümüzün distribütörlerinde olduğu gibi, kullanılan hammaddelerin kalite kontrolünün yanında, sosyal koşulların kontrolü de güvenli ve düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bunun yanında devamlı olarak SGS FRESENIUS Enstitüsü ile birlikte Aloe Vera ürünlerimizin içeriğini büyük bir titizlikle tarım veya böcek ilacı gibi maddelerinden her zaman korumaktayız. Böylece tarım alanlarındaki çalışma koşulları incelenmiş olmaktadır. En önemli kalite mührümüz “International Aloe Science Council (IASC)”’deki üyeliğimizdir. IASC özellikle bilim ve araştırmaları göze alarak Aloe Vera enstitülerinin menfaatlerini koruma amacıyla kurulmuş bir ulusal operasyon birliğidir. Bu operasyonun bir parçası olan“ Ahlaki Çalışma İlkeleri” ile IASC kalite standartlarını ve katı kurallarını iki yılda bir denetlenmesini sağlayan bir süreç geliştirmiştir.

İşlem/İmal ve Üretim

Ürünlerimizin büyük bir kısmını Almanya, Ahlen’de üretiyoruz. Özel segmentteki ürünler için yurtdışındaki distribütörlerimizle çalışıyoruz. Örneğin; dekoratif kozmetik ürünlerimizin bir kısmını İtalya’da üretiyoruz.- Dekoratif kozmetikte dünya çapında ün salmış bir ülke. Ancak her hâlükârda, ürünlerimiz “made in Germany” kalite standardında üretiliyor. İtalya bu konudaki eşi bulunmaz kalitesini, formülü, renk uyumu ve her zaman daha da artan tecrübesiyle ortaya koyuyor. Bu alanda aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzu gerçekleştiriyoruz. Örneğin pan-Avrupa’nın hayvanlar üzerinde test uygulanma yasağı yasasını getirmeden önce bile bizler, hiçbir kozmetik ürünümüzü hayvanlar üzerinde test ettirmiyorduk.
aloe gel production
ARGE müdürü (R&D) Dr. Andreas Klein, kalite kontrol müdürü, beslenme ve aksesuar ARGE sorumlusu ve IASC yönetimindeki tek Avrupalı kadın olan Sabine Larsen-Vefring, ARGE ve kalite kontrol müdürü olan aynı zamanda da kozmetik ve Nanogold araştırmalarında Microsilver teknolojisini ve Silk serisini geliştiren Dr. Raimund Lierhammer ile eşi benzeri bulunmaz uzman bir ekibe sahibiz. Bu ekip aynı zamanda iç ve dış araştırmacı ve bilim adamlarından oluşan LR ürünlerinin mükemmelleştirilmesinde işini severek yapan ve hedef odaklı bir konsey tarafından da destekleniyor.

LR Nova pure profesyonel kalite Saç bakım

Yeni „Profesyonel kalite“ için tüm know-how’ımızı, deneyimimizi ve en yeni teknolojiyi son derece etkili bir saç bakımı ürününde birleştirdik. Kaliteli "Alman Kalite Standart'ında“ ürünler tabi ki paraben ve boya maddesi içermez. 

LR Nova pure profesyonel kalite – Teknoloji, yüksek kalite ve doğallıktan oluşan eşsiz kombinasyon

Nova Pure Products
LR Nova Pure, etkili etken maddeleri saçın ihtiyaçlarına göre tam olarak ayarlanmış şekilde  doğal özlerle birleştirir. Burada ana etken madde daima Kerashine-Complex’tir

LR nova pure bakım ürünleri

Nova Pure Power Boost Products
  • Moisture Plus: Her saç tipine uygun nemlendirme
  • Repair Intense: Yıpranmış saçlara canlılık
  • Colour Shine: Boyanmış saçlara profesyonel parlaklık
  • Extra Volume: Dolgun, sağlıklı ve parlak saçlara inanılmaz hacim
  • Power Boost for men: Erkek saçı için güç ve canlılık

LR nova pure Styling: Güçlü, esnek ve özgün

  • Her beklentiye göre doğru ürün
  • Seçkin etken maddeleri saçları şekillendirirken de korur
  • profesyonelce şekillendirilmiş görünüm için
Nova Pure Man and Woman

LR’ın diğer saç bakım ürünleri:

  • Aloe Vera Saç Bakımı – Özellikle yumuşak bir saç bakımı için bitkisel özlerle
  • LR Classics Concept  – Erkek saçı için sistemli bakım ürünlerimiz
  • Microsilver Plus Şampuan – Yumuşak kepek şampuanı
  • Racine family body care – Doğal bitki özleriyle yumuşak şampuan

Kerashine Complex

Kerashine-Complex
  1. Kurtarır: Biyoaktif proteinler saçı zararlı partiküllerden kurtarır. Agresif çevre etkilerine karşı korumayı uzun süreli olarak güçlendirir.
  2. Güçlendirir: Hidrolize proteinlerden oluşan üç boyutlu bir matriz yıpranan saç yapısını canlandırır. Böylece saç yeni bir esneklik ve daha fazla hacim sayesinde güçlendirilir.
  3. Parlatır: Seçkin etken maddelerin mükemmel kombinasyonu sayesinde eşsiz bir parlaklık elde edilir.
Diagramm Nova Pure en

MICROSILVER PLUS

Özel ve çok yönlü bakım

MICROSILVER PLUS, LR’ın tepeden tırnağa tüm vücut için sunduğu fonksiyonel bakımdır. MICROSILVER PLUS cilt bakım ürünlerimizin avantajları çoktur: Microsilver etken maddesi antibakteriyel, düzenleyici ve sağlamlaştırıcı etkilidir.  Her bir cilt bakımı ürününün etkisi değerli ilave içerik maddeleri veya mineral bileşimleri ile birlikte optimize edilir. 

Microsilver’in çeşitli kullanım alanları

Microsilver Products
 Microsilver çok sayıda vücut ve cilt bakım ürününde kullanılır. Diş hijyeni alanında hassas diş eti için olan ve ağız kokusuna karşı ürünlerde kullanılır. Microsilver, cilt kremlerinde cillteki kirleri ve sivilceleri giderir ve kuru, çatlak ciltte yardımcı olur. Microlsilver’den üretilen ürünlerle kepek ve vücut / koltuk altı terine karşı da etkili önlem alınabilir.


Microsilver nedir?

Microsilver, süngerimsi bir yüzey yapısına sahip olan nano gözenekli bir gümüştür (gümüş tozu, parçacık büyüklüğü yakl. 11,6 µm). Büyük ve aktif bir antimikrobiyolojik yüzeyi olan bu malzemenin etkisi MICROSILVER serisinin ürünlerinde cilt üzerinde kozmetik uygulama için ilk kez kullanılabilir hale getirilmiştir.

Saf mikro gümüş antibakteriyel, düzenleyici ve sağlamlaştırıcı etkilidir.  Her bir cilt bakımı ürününün etkisi örneğin hidroksiapatit, defensil, ektoin, mineral taş özütü veya mineral bileşikleri gibi değerli ilave içerik maddeleri ile birlikte daha da güçlendirilir.


Microsilver Woman

Cilt bakımı için neden LR'ın MicroSilver'ı tercih edilmelidir?


Çoğu rakip firmanın ürünlerinde koloidal gümüş (gümüş dispensiyonları, gümüş tuzları, gümüş proteinleri) kullanılır. Bizim kullandığımız süngerimsi yüzey yapısına ve her zaman eşit parçacık büyüklüğüne sahip olan nano gözenekli gümüş sadece cildin yüzeyinde tepkimeye girer. Kısmen aynı kullanım alanları için kullanılan kimyasal gümüş bileşiklerine (gümüş tuzları) kıyasla istenmeyen yan etkiler beklenmemektedir. 

Aloe Vera ile fonksiyonel cilt bakımımızı siz de keşfedin!

Aloe Vera Functional Care

  • Aloe Vera Acil Yardım Spreyi: Aloe Vera ve 12 bitki özünün en iyisi
  • Aloe Vera Konsantre: %90 Aloe Vera jeli içerir
  •  Aloe Vera Propolisli Krem: Doğal balmumu özü içerir
  • Aloe Vera Termo Losyon: Isı etkili masaj losyonu
  • Aloe Vera Dermaintense: B12 vitamin etken madde kompleksi
  • Aloe Vera MSM Vücut Jeli: Ayı üzümü yaprakları ve söğüt kabuğu özü içerir


Aloe Vera ile fonksiyonel cilt bakımı

Modern teknolojileri ve içerik maddelerini kullanan LR yüz ve vücut bakımı alanında uzun yıllardır standartları belirliyor. En çok satan ürünlerimizi keşfedin: Mikrosilver ile fonksiyonel cilt bakımı, etkisi onaylanan Anti Aging çözümleri, sertifikalı Aloe Vera ürünleri, profesyonel kalitede saç bakımı ve birinci sınıf kozmetik.

Vücudunuz için etkin bakım

Yüksek oranda Aloe Vera Jel ve değerli katkı maddeleri LR Aloe Vera ürünlerini cildiniz için çok özel bir deneyim haline getirir. Cildinizi her gün şımartın. 40’ı aşkın Aloe Vera bakım ürünlerimizle optimum cilt bakımına yönelik isteklerinize cevap veriyoruz. 
LR Aloe Vera bakım ürünlerimiz için sadece Meksika’nın yayla bölgelerinde kontrollü olarak yetiştirilen Aloe Vera Barbadensis Miller’in yaprağının içindeki yüksek kaliteli jeli kullanıyoruz.
Aloe Vera Face2
Denenmiş ve kendini kanıtlamış otlar ve yağlar Aloe Vera’nın jeli ile mükemmel derecede uyumlu olup cilt bakımının hızlı ve isabetli şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. LR’ın Aloe Vera cilt bakımı ürün programı, doğal bitkisel özütlerin ilave edilmesi ve parabenlerin ve mineral yağların kullanımından büyük ölçüde kaçınılması sayesinde tamamlanır.

LR’ın Aloe Vera ürünlerini neden tercih etmelisiniz?

  • Çok yüksek oranda Aloe Vera içerir
  • Cilde uyumluluğu kontrol edilmiştir (dermatest işareti)
  • Denenmiş ve kendini kanıtlamış formüller
  • Özel olarak seçilmiş doğal etken maddeler
  • Çok sayıda ürün, kontrol edilmiş ve sertifikalandırılmış ekim yerlerinden elde edilen bitkisel özler içermektedir
  • Büyük ölçüde paraben ve mineral yağ içermez

Aloe Vera ile fonksiyonel cilt bakımımızı siz de keşfedin!

Aloe Vera Functional Care

  • Aloe Vera Acil Yardım Spreyi: Aloe Vera ve 12 bitki özünün en iyisi
  • Aloe Vera Konsantre: %90 Aloe Vera jeli içerir
  •  Aloe Vera Propolisli Krem: Doğal balmumu özü içerir
  • Aloe Vera Termo Losyon: Isı etkili masaj losyonu
  • Aloe Vera Dermaintense: B12 vitamin etken madde kompleksi
  • Aloe Vera MSM Vücut Jeli: Ayı üzümü yaprakları ve söğüt kabuğu özü içerir



 Öne çıkan Aloe Vera cilt bakım ürünlerimiz:

Body Care Aloe Woman
  1. Aloe Vera Dermaintense: Kompleks vitamin B12 etken maddeleri içerir 
  2. Aloe Vera Acil Yardım Spreyi: Aloe Vera ve 12 bitki özünün en iyisi 
  3. Aloe Vera Özel Bakım: Çok yüksek oranda Aloe Vera ile özel bakım
  4. Aloe Vera Erkek: Tıraştan sonra tahriş olmuş erkek cildini dinlendirir

Aloe Vera ürünleri mi satmak istiyorsunuz?

 Watsapp 0543-554 01 16      mail:   lr.sema16.tr@gmail.com

Aloe Vera YÜZ – Canlılık ve esneklik dolu ışıltılı bir cilt için!

Aloe Vera Face
  • Paraben, mineral yağ ve petrol türevleri içermez
  • Cilde uyumluluğu kontrol edilmiştir
  • Yüksek oranda Aloe Vera içerir
  • Özel seçilmiş doğal etken maddeler içerir

Aloe Vera Baby – Anne ve Bebek için hassas bakım

Aloe Vera Baby
  • Yüksek Aloe Vera oranı ve organik Aynısafa ekstresi içerir
  • Hassas bebek cildi için yumuşak bakım
  • Masaj Balsamı hamilelik sırasında annelere ve bebeklere masaj yapmak için kullanılır


Aloe Vera GÜNEŞ: Aloe Vera’nın bakım gücü ile güneşe karşı son derece etkili koruma

Aloe Vera Sun
  • Her cilt tipi için uygun UVA/UVB koruma
  • Çok yüksek oranda Aloe Vera içerir
  • Güneş banyosu sırasında vücut ve yüz için doğal koruma

Diğer vücut bakım serileri

  1. Luxury Spa: Rahatlatıcı lüks banyo keyfi.
  2. Racine family body care: Tüm aile için yumuşak bakım
  3. Algetics and Foot Care: Tüm vücut için bakım uzmanı 

Aloe Vera ile fonksiyonel cilt bakımımızı siz de keşfedin!

Aloe Vera Functional Care

  • Aloe Vera Acil Yardım Spreyi: Aloe Vera ve 12 bitki özünün en iyisi
  • Aloe Vera Konsantre: %90 Aloe Vera jeli içerir
  •  Aloe Vera Propolisli Krem: Doğal balmumu özü içerir
  • Aloe Vera Termo Losyon: Isı etkili masaj losyonu
  • Aloe Vera Dermaintense: B12 vitamin etken madde kompleksi
  • Aloe Vera MSM Vücut Jeli: Ayı üzümü yaprakları ve söğüt kabuğu özü içerir