14 Temmuz 2016 Perşembe

"ÜYE OLMAK İSTİYORUM" diyerek Whatsapp'dan mesajlarınızı bekliyorum...

Cep: 0543 554 01 16 Whatsapp'a "ÜYE OLMAK İSTİYORUM" DİYE MSJ ATMANIZ YETERLİ..

LR ÜYELİK İÇN VAKİT KAYBETMEDEN BAŞVURUN:  Whatsapp'a "ÜYE OLMAK İSTİYORUM" DİYE MSJ ATIN YETERLİ.. GEREKLİ KAYDI HEMEN İŞLEME SOKARAK; PARA KAZANMAYA BAŞLAYIN. HER KONUDA 7/24 EKİBİMİZDEN DESTEK GÖRECEK, TÜM ÜRÜNLERİN TÜM BİLGİLERİ SİZE VERİLECEKTİR. 

LR nin ürünlerini kullanmak istiyorum diyenlere çok cazip imkanlar sunuyoruz. Minimum 85 Tl ye alış fiyatıyla ürün alın ve hemen üye olun. Ve böylece bundan sonra ürünlerinizi %40 indirimli; LR 'nin web sitesinden on-line olarak direk şirketten satın alıyorsunuz..

Ben bu işden para kazanmak istiyorum diyorsanız eğer; kesinlikle ürün satmak yok! Çok geniş bir çevreye de gerek yok...Sadece LR 'nin 1.sınıf kaliteli ürünlerini kullanıp tavsiye ederek üyelik talebinde buluncaksınız. %40 indirim hakkından bahsetmeniz yeterli. Ve üye olarak eklediğiniz her 1 kişiden, ve onun da ekleyeceği kişilerden her ayın 15 inde hesabınıza prim yatacak. Bu üyelik işlemleri dallanıp budaklandıkça inanılmaz paralar hesabınıza yatmaya başlayacak ... Ve bu aylar, yıllar geçtikçe artarak, katlanarak devam edecek. 

Yapmanız gereken tek şey, ürün alış fiyatıyla iskontolu minimum 85Tl ye ürün tavsiyesinde bulunup üyelerinizi çoğaltmak. 85 tl lik üyelik açılış ücreti de sizin satışınız olacak.. Her üyelik, minimum 85 Tl lik satış demektir. Her satış da puan demektir. Puanlarınız yükseldikçe LR size kol saati, tablet, cep telefonu , şirket arabası gibi eşantiyonlarla ödüllendirecektir. Böyle bir iş fırsatı sadece LR'de var....
Hemen şimdi başlayın; 1 ayda 1 kişiyi üye bile yaparsanız. 1 senede kaç üyeniz olur dersiniz. bir hesap edin... Her üye yaptığınız kişi de 1 üye yaptığını hesaplarsak. Bir senede 4096 kişi üyeniz var demektir. Her üye ayda 1 diş macunu bile satsa hesabınıza kaç para yatar hesap edin. Bana ulaşarak çok kazançlı bir sisteme adım atın: Asla zaralı çıkmazsınız... 
***nOT: 18 yaşından küçükler üye olamaz.

Cep: 0543 554 01 16 Whatsapp'a "ÜYE OLMAK İSTİYORUM" DİYE MSJ ATMANIZ YETERLİ..


FLP Zayıflama Programı (Clean & Lean)

Forever Living Ürünleri (Products) - Türkçe

FOREVER LİVİNG ÜRÜNLERİ; GÜVENLE...

Birçok Sertifika ve Patenti alınmış Ürünler.... Amerikanın en güvenilir, en büyük Networing şirketi. Forever Living... Ürünlerini inceledim; hepsi sertifikalı 1 kalite... Sağlıklı kalabilmek için, vücut sisteminin düzenli işlemesi, işleyebilmesi için çok güzel takviye ürünleri sunuyor. Bunlar neler? 
Aloe Vera konsantresi %90ın üzerinde içecekler, omega3 kapsülleri, C vitamini gibi birçok vitamin... Tabletler, ... Arı sütü, polenler, %100 doğal hakiki bal, propolis tablet, aloe vera konsantre diş macunu (florsüz), aloe vera içerikli vücut bakım ürünleri, kremler.... Ve en önemlisi de ÜRÜNLERİN KALİTESİ...ve
*****HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY YAPMIYOR****olmasıdır.



****ÜRÜNLER HAKKINDA """BİLGİ ALMAK""" VEYA """SİPARİŞ VERMEK"""" İÇİN BANA MESAJ VEYA MAİL ATABİLİRSİNİZ.
FOREVER VE LR GÜVENCESİYLE...

Birisi Kilo- göbiş mi dedi....? O da kim? :))




Aloe Body Toning Kit -  Sıkılaştırıcı Set

Selülit’in portakal kabuğu görünümü olan pürüzlü cilt  görüntüsünün en aza indirmesi, cildinizin düzgün ve sıkı bir görünüme kavuşması amacıyla tasarlanan, evde kolaylıkla uygulanabilecek bir üründür.
Selüliti oluşturan deri altındaki tabakayı dağıtan, cildi temizleyen ve dolaşımı canlandıran, çeşitli bitki karışımları ve ısıtıcı elementler ile beraber stabilize edilmiş Aloe Vera Gel’den oluşur.

İllaki C Vitamini...

KONUMUZ: VİTAMİNLERDEN C

Gündelik hayatta tatlandırıcılar kullanıyorsak veya şekersiz tatlandırılmış içecekler; biliyoruz ki bunlar vucudumuza zararlı. Bu zararı en aza indirmek mümkün; ""C VITAMINI"" arkadaşlar. C vitamini vucudumuzdaki zararları herseyi yok etme özelliğine sahip... Sigara, alkol messela kullaıyorsak mutlaka C VITAMINI... Çocuklarınızın yediği BOYALI bonibon tarzı şekerler...LIMON, KİVİ gibi meyveleri ya bol bol tüketin ya da C VITAMINI TABLET ŞEKLINDE KULLANIN... :))