23 Haziran 2016 Perşembe

Sertifikalar ve Ödüller

Gıda takviyesi ve bakım alanında geliştirmiş olduğumuz çok sayıda ürün yeniliği defalarca ödüllendirilmiştir. Örneğin saygın INSTITUT FRESENIUS tarafından da. 50’yi aşkın Aloe Vera ürünü de sektörde rağbet gören IASC işaretini taşımaktadır. 

SGS INSTITUT FRESENIUS Kalite İşareti

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control
Eğer bir üründe SGS INSTITUT FRESENIUS Kalite İşareti bulunuyorsa, sadece ürünün kendisi değil çok daha fazlası kontrol edilmiş demektir. Geniş kapsamlı kontrol sürecinde ilk önce ham maddeler, ürünün bileşenleri ve tedarikçiler kontrol edilir ve daha sonra üretilen ürün son olarak bir kez daha kontrolden geçer. 
Ayrıca: İşaret verildikten sonra da, ürünün, kalite işaretinin alınması için önemli rol oynayan kalitesinin aynı düzeyde olup olmadığı kontrol edilir.
SGS INSTITUT FRESENIUS işareti bulunan ürünler: Colostrum ve Aloe Vera Jel İçecek

Gıda takviyesi ve bakım alanında geliştirdiğimiz ürün yenilikleri için bize defalarca ödül veren diğer enstitüler şunlardır:

 

Dermatest

dermatest logo
„Original DERMATEST®“ işareti, kontrol yöntemlerinin takip edilebilirliğinin ve bununla birlikte tüketici ve üretici güvencesinin teminatıdır. Bu işareti taşıyan ürünler, kontrol edilen ve onaylanan kalitenin verdiği sözü yerine getirir.

Kokunun tutunma kabiliyetinin araştırılması

LR’ın dermatest ile birlikte geliştirdiği yöntem ile kokunun tutunma süresi ölçülebiliyor. Resmi olarak „Kokunun tutunmasına ilişkin klinik dermatolojik uygulama testi“ adını taşıyan araştırma, LR kokularının mükemmel bir tutunma süresine sahip olduğunu onaylıyor. LR bu araştırma sayesinde 2009 yılındaki koku lansmanını başarıyla gerçekleşmiştir. 

IASC (International Aloe Science Council)

Proud-member-IASC 1
IASC, Aloe Vera endüstrisinin dünya çapındaki derneğidir ve Aloe Vera’nın teşvik edilmesini desteklemektedir. LR, sahip olduğu 50’yi aşkın kalite işareti ile dünya çapında en çok IASC ödülü alan şirkettir (Son güncelleme: 2011). Aloe Vera Jel ürününde özellikle koruyucu bir üretim yöntemi olan soğuk üretim yöntemi LR’ın bu alanda rakipsiz kılmaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder