22 Temmuz 2016 Cuma

hoşgeldiniz!!!

Arkadaşlar “sağlık, güzellik, üyelik” sayfama hoş geldiniz!

Bu sayfa ile sağlık hakkında olsun, güzellik hakkında olsun; birçok tavsiyelerde ve faydalı bilgilerde bulunacağım… Ayrıca sağlıklı yaşamak için tercih edebilecek ürünler hakkında bilgi ve aynı zamanda tavsiye yoluyla para kazanma imkanları hakkında da bilgilendireceğim.

Sağlık Nedir Peki?

Sağlık MUTLULUĞUMUZUN KAYNAĞIDIR. Öyle değil mi..?

Ailemizde bir kişinin rahatsızlığı, tüm aileyi etkilemiyor mu? Etkiliyor! O halde sağlığımız sevdiklerimizi üzmemek  adına sadece kendimizi ilgilendirmiyor. Herkese karşı sorumlu olduğumuzun bilincinde olmamız gerekiyor.

Ailemizde babamızın yıllar süren koah rahatsızlığından hepimiz senelerce üzüldük. Bir kişinin rahatsızlığı, çok kişiyi üzer. Bu sebeple sevdiklerimizi üzmemek adına lütfen sağlığımıza gereken önemi verelim. Hastalık söz konusu olunca sağlık ürün araştırmaları kaçınılmaz olur. Bizde de olduğu gibi.. İnsan araştırmaya başlıyor. Ürün içeriklerini; parfüm içermeyen şampuandı, sabundu… koah olan babama parfümlü hiçbirşey iyi gelmiyordu.  Doğal olsun, kimyasallar olmasın, parfümsüz  olsun, aynı zamanda besleyici ve ekonomik olsun… diye diye… Basit bir şampuan; fakat birçok özelliği de barındırıyor aynı zamanda. Piyasada birçok marka var, gidip tek tek içeriklerine bakmak gerek, zaman gerek; aynı zamanda fiyatı da göz önünde bulundurmak gerek. Ama neye göre kıyaslamak gerek… Diyelim ki buldum birkaç tane; aralarında neye göre tercih yapıp birinde karar kılmam gerekiyor… ?? En iyisi internetten araştırmak diye düşündüm. Karşılaştırmak daha kolay, seçim yapmak … Birçok doğal ürün araştırdım. Firmalarından, ürünün kalitesine, sertifikalarına kadar… kıyaslama , tercih etme derken üç tane sağlam firma ile karşılaştım. Sitelerine girdim inceledim. Kalitelerine güvendim. İlk tercihim LR oldu; ikincisi Farmasi; üçüncüsü ise Forever Living… Lr'nin Aloe Veralı ürünleri konsantresi bakımından olsun, fiyatı bakımından olsun; bence önüne kimse geçemez. Aloe Vera konsantre oranının çok yüksek olması cilt ve vücut sorunlarına kısa sürede cevap veriyor ve aynı zamanda hücreleri yeniliyor olması bakımından tam puan alıyor herkezden.. Ürünleri muhteşem diyebilirim. Forever Living de ise takviye ürünleri çok başarılı. Vitamin tabletleri, omega 3 balık yağı tabletleri, aloe vera içecek çeşitleri ve destekleyici ürün bol çeşitleri mevcut.  Farmasi de ise tüm ürünlerde bol çeşit var ve fiyatları çok uygun günlük kullanım için çok avantajlı.  Biz ailecek bu 3 firmanın ürünlerinden çok memnunuz ve severek kullanıyoruz. Kullandığımız sürece de tavsiye etmeye devam edeceğiz. Ürünler piyasada bulunmadığı için Firma iş ortakları, Türkiye temsilcilerinden, danışmanlarından ancak sipariş yoluyla temin edilebiliyor. Benim tercihim bu firmalara üye olup tüm ürünleri danışman alış fiyatından sahip olmak oldu…   Siz de ürünleri kullanmak için uygun fiyata sahip olun, en iyisi üye olmak. Üyelik ile LR ‘den müşteri satış fiyatı üzerinden %40 indirimli; Farmasi ile Forever Livingden de % 30 indirimle sahip olabilirsiniz. Ayrıca siz de memnun kaldığınız ürünleri tavsiye ederek üyelik teklif edebilirsiniz. Her bir üyenizden belli seviyelere geldikçe sürekli artan bir prim sistemi ile de firmalardan extra para kazanabilirsiniz. Ben kendimi birden bu işin içinde buldum diyebilirim.


Nasıl Para Kazanılır?

Ürünleri kullandıkça sadece tavsiye ediyoruz. Ürünlerin hepsi birbirinden kaliteli, doğal, kimyasal free ve de alış fiyatıyla satın alma imkanı da var. Hangi firmanın ürünlerinde bu imkanlar var…? Ürünleri tavsiye ettikçe, üyelik de teklif ediyoruz. Üyelik avantajlarından Üye olanlar ve üyelerimin de üye yaptıklarından dallanıp budaklanarak üyeler çoğaldıkça LR olsun, diğerleri olsun belli seviyelere geldikçe her ay düzenli prim yatırmaya başlıyor her ay hesabınıza. Ve bu sistem giderek katlanarak sana çok güzel paralar kazandırmaya başlıyor. İşin esas güzel yanı, birtek kişi kazanmıyor; sevdiklerimize; tavsiye edip üye yaptıklarımıza da kazandırıyor. Her üye kendinden altındaki üyelerden kazanmaya başlıyor. Bu şekilde çok para kazananlar var. Şirket belli seviyeden sonra ürün siparişleri ile birlikte eşantiyon hediyeler de göndermeye başlıyor. Kol saati, tablet, cep telefonu.. hatta iş arabası hak edebiliyorsunuz.

Para kazanabilmek için elimize ürünü alıp kapı kapı dolaşıp tanıtım yapmıyoruz. Çevremizin de olması gerekmiyor…. Gerektiği zaman ve gerektiği yerde sadece tavsiyede bulunmak yeterli.

 Bu şekilde hem para elde edebiliyorum, hem sağlıklı ürünler kullanıyorum; hem de çevremin, sevdiklerimin hayatını pozitif yönde etkileyebiliyorum. Aynı zamanda başta anneme, sevdiklerime zaman ayırabiliyorum.
Sabah- akşam işe gidip -  dönme derdim yok.
Trafikte kalma derdim yok,
Yol masrafım yok.
Sabah erken kalkma, işe geç kalma derdim de yok.
Ne kadar çok tavsiye edersen, gezersen, bu işi benimsersen o kadar çok kazanırsın… Herkese eşit bir sistem sunulmuş; adil bir sistem; az veya çok kazanmak sana kalmış. Zaman geçtikçe alt grup üyeleri arttıkça, kazancın da artıyor.. işin güzel yanı hepimizin kazanıyor olabilmesi..

Şimdi bu sayfa ile kullandığım veya ekip arkadaşlarımızın kullanıp memnun kaldığı, tavsiyede bulunduğumuz ürünleri sizlere tanıtmak ve faydalanmanızı sağlamak. Üye yapmak, para kazanmak, size de her açıdan daha pozitif bir hayat sunmak., İster kullanıcı olun, ister tavsiye edip üyeler ekleyip ekibinizi kurun…

Ürünlerini alış fiyatıyla satan, hem prim veren, hem de çeşitli hediyeler sunan başka bir iş sektör var mı? Network sistemi çok iyi oldu benim için de. Gün boyu annemi evde yalnız bırakmamış oluyorum. Sizin de evde çocuğunuz olabilir, bir hastanız olabilir. Bu gibi durumlarda bu tarz para kazandıran işler çok uygun oluyor.
Hayat beni bu ürünlerle babamın rahatsızlığından dolayı karşılaştırmıştı. Ben size bu ürünleri inşallah sağlığınızda tanıtarak kullanmanızı sağlayacağım.

Bu ürünleri piyasada veya online satış shoplarında bulamazsınız. Bulursanız dahi almayınız. Çünki bu şekilde satışı yasaktır. Şirketi hiçbir şekilde bağlamaz.
-          Ürünleri ve üyelik işlemlerini sadece bağımsız iş ortakları yapabilir. Yani bizlere ulaşmanız gerekiyor.
-          Hem sağlıklı yaşayın, hem tavsiyede bulunun, hem de para ve hediyeler kazanın. Ve sevdiklerinize de kazandırırın. Güzel değil mi? Bence güzel
-          Üyelik işlemi ile birlikte dilerseniz ekibimize katılabilir; hertürlü desteklerimizden 7/24 faydalanabirirsiniz.
-          Bence hiç vakit kaybetmeden üye olun ve sağlıklı ürünler kullanmaya başlayın.


Bu sayfamızda, sağlık ve kozmetik ürünleri ile birlikte yanı sıra faydalı bilgiler ile  de dikkatinizi çekebilecek konuları da paylaşacağız.. Paylaşımları takip etmek isterseniz Sayfamızı  beyenmeniz yeterli olacaktır.


Bağımsız iş ortağı sema demiralay


WhatsApp: 0543 554 01 16

İnstragram: @saglik.guzellik.uyelik

Facebook: @saglik.guzellik.uyelik


Blok: https://herseydenoncesaglikliyasam.blogspot.com.tr/