23 Haziran 2016 Perşembe

Alman Kalite Standartları

LR tamamen yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanmıştır. “ More Quality for your life” sloganı ile her bir hayatı daha kaliteli hale getirmeyi hedeflemiştir. Daha kaliteli bir hayata, sağlık ve güzellik alanımızdaki yüksek kaliteli ürünlerimizi kullanarak ya da LR iş modelinin sağladığı eşi bulunmaz fırsatla, hayatınızı değerli hale getirerek sürdürebilirsiniz. LR’ın kalite standartları ürünlerin üretilmesinden müşteri hizmetlerine kadar her alanda uygulanır. Bu kaliteyi sadece kendi ana merkezimize değil, aynı zamanda birlikte çalıştığımız tedarikçilerimize de uyguluyoruz. Bu konuda hakkında gelen tüm görüşler bizler için büyük önem taşımaktadır.

Ham Maddeler ve Kaynaklar

aloe-blatt
LR yaptığı ARGE çalışmalarının sonucunda, ürünlerinde yenilikçi, doğal ve birinci sınıf ham maddeleri kullanmaya özen gösteriyor. Bu yüzden hammadde konusunda, tecrübe sahibi kaynaklarla birlikte çalışıyoruz. Birinci sınıf kaliteye odaklı olduğumuzdan, kaynaklarımızı da sıkı bir kontrol altında tutuyoruz. Yüksek kaliteli hammaddelerin kullanıldığından emin olmak için, örneğin; her LR ürününün formülünü kabul etmeden önce, ürünün bileşimini kontrol ediyoruz. Tüm tedarik edilen hammaddeleri tek tek özel bir denetleme planından geçiriyoruz- Her grubu ayrı ayrı analiz edip, belgelendiriyoruz.
Ayrıca, yurtdışında yaptığımız ayrı üretimlerin, ulusal ve uluslararası yönetmeliğe uyum çerçevesinde olması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Çocuk işçiliğine, fazla çalışma saatlerine, zorla çalıştırma veya yetersiz iş güvenliği altındaki çalışmalara kesinlikle müsamaha göstermiyoruz. Örneğin Meksika’daki Aloe Vera Barbadensis Miller ürünümüzün distribütörlerinde olduğu gibi, kullanılan hammaddelerin kalite kontrolünün yanında, sosyal koşulların kontrolü de güvenli ve düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bunun yanında devamlı olarak SGS FRESENIUS Enstitüsü ile birlikte Aloe Vera ürünlerimizin içeriğini büyük bir titizlikle tarım veya böcek ilacı gibi maddelerinden her zaman korumaktayız. Böylece tarım alanlarındaki çalışma koşulları incelenmiş olmaktadır. En önemli kalite mührümüz “International Aloe Science Council (IASC)”’deki üyeliğimizdir. IASC özellikle bilim ve araştırmaları göze alarak Aloe Vera enstitülerinin menfaatlerini koruma amacıyla kurulmuş bir ulusal operasyon birliğidir. Bu operasyonun bir parçası olan“ Ahlaki Çalışma İlkeleri” ile IASC kalite standartlarını ve katı kurallarını iki yılda bir denetlenmesini sağlayan bir süreç geliştirmiştir.

İşlem/İmal ve Üretim

Ürünlerimizin büyük bir kısmını Almanya, Ahlen’de üretiyoruz. Özel segmentteki ürünler için yurtdışındaki distribütörlerimizle çalışıyoruz. Örneğin; dekoratif kozmetik ürünlerimizin bir kısmını İtalya’da üretiyoruz.- Dekoratif kozmetikte dünya çapında ün salmış bir ülke. Ancak her hâlükârda, ürünlerimiz “made in Germany” kalite standardında üretiliyor. İtalya bu konudaki eşi bulunmaz kalitesini, formülü, renk uyumu ve her zaman daha da artan tecrübesiyle ortaya koyuyor. Bu alanda aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzu gerçekleştiriyoruz. Örneğin pan-Avrupa’nın hayvanlar üzerinde test uygulanma yasağı yasasını getirmeden önce bile bizler, hiçbir kozmetik ürünümüzü hayvanlar üzerinde test ettirmiyorduk.
aloe gel production
ARGE müdürü (R&D) Dr. Andreas Klein, kalite kontrol müdürü, beslenme ve aksesuar ARGE sorumlusu ve IASC yönetimindeki tek Avrupalı kadın olan Sabine Larsen-Vefring, ARGE ve kalite kontrol müdürü olan aynı zamanda da kozmetik ve Nanogold araştırmalarında Microsilver teknolojisini ve Silk serisini geliştiren Dr. Raimund Lierhammer ile eşi benzeri bulunmaz uzman bir ekibe sahibiz. Bu ekip aynı zamanda iç ve dış araştırmacı ve bilim adamlarından oluşan LR ürünlerinin mükemmelleştirilmesinde işini severek yapan ve hedef odaklı bir konsey tarafından da destekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder