8 Ağustos 2016 Pazartesi

DOĞAL MİNERALLİ HİMALAYA TUZU VE FAYDALARI

Himalaya Kristal Granül tuzun özel yöntemlerle öğüterek elde dilen doğal ürünümüzüde tuzluklarınıza koyup yemeklerinizde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Yemeklerde bütün olarak yada seramik dişli tuz değirmeninde öğütülerek kullanılır. Ayrıca içme suyunda mineral olarak da kullanılabilir. 
İlaç Değildir. Besin Takviyesidir.
-Kristal tuz (Himalaya Tuzu) doğal ve etkili bir antihistaminiktir. Astım tedavisinde kullanılır.
-Kristal tuz (Himalaya Tuzu) vücutta sitresi azaltan bir öğedir.
- Beyin hücrelerinden asit fazlasının çıkarılmasını sağlar.
- Böbreklerdeki asitin temizlenmesini sağlar. Vücutta yeterli tuz olmazsa asitlik giderek artar.
- Duygusal ve ruhsal sorunların tedavisinde kullanılır.Kristal Tuzlu su,
doğal antioksidan görevlerini yapar ve vücudu zehirli atıklardan temizler.
- Kristal tuz, kanserden korunma ve kanser tedavisi için kullanılır.
- Kristal tuz, kas sıklığının ve gücünün korunmasını sağlar.
- Düzensiz kalp ritmini dengeler, tansiyonu düzenler.
- Uyku düzenini sağlar uykuyu düzenler. horlamayı önler.
- Diyabetik tedavisinde gerekli bir öğedir.
- Vücut hücrelerinde, hidroelektrik enerji üretimini sağlar.
- Doğumdan ölüme kadar sinir hücrelerinde bilgi ve iletişimi sağlar.
- Besinlerin bağırsaklarda emilimini sağlar.
- Özellikle astım anfizem ve kistik fibröz vakalarında akciğerleri mukoz salgıdan ve yapışkan balgamdan korur.
- Dil üzerine konan Kristal tuz geçmek bilmeyen kuru öksürüğü tedavi eder.
- Boğazda balgam toplanmasını ve sinüs tukanıklığını giderir.
- Gut ve guta bağlı artritin önlenmesini sağlar.
- Uykuda ağızdan çıkan aşırı tükürük salgısına engel olur.
Aşırı tükürük salgısı vücuttaki DOĞAL (kollidoal yapıda) tuz yetersizliğinin göstergesidir
- Kaslardaki krampların giderilmesini sağlar.
- Osteoporoz, su ve DOĞAL tuz yetersizliği sonucudur.
- Kristal tuz kemik yapısının sağlamlığı için gereklidir.
- Kristal tuz , serotonin ve melatonin salgılanmasına neden olduğu için
özgüvenimizi artırır ve kendinizi daha çok beğenmenizi sağlar.
- Libidonun korunmasına yardımcı olur. (libido=insana yaşama gücü veren enerji)
- Kristal tuz çene sarkmasını önler.

- Kristal tuz bacaklarda ve uylukta damarların genişlemesine ve örümcek ağınabenzer damar ağlarının oluşumuna engel olur

Koenzim Q 10 tüm kanser türleriyle savaşıyor!

Koenzim Q 10 tüm kanser türleriyle savaşıyor!
(Prof.Dr. Erkan TOPUZ)
Metabolizmayı besleyen bir enzim olan Koenzim Q10, kanser tedavisinde yeni bir dönem başlattı. Sağlıklı hücreleri koruyan Koenzim Q10, kemoterapinin olumsuz etkilerini de en aza indiriyor.
Kemoterapi gören çoğu hasta, bağışıklık sisteminin çökmesi sonucu çok zorlu bir süreçle karşılaşır. Yapılan araştırmalarda; Koenzim Q10 maddesinin, kemoterapinin olumsuz etkilerini azalttığı, bağışıklığı güçlendirdiği ortaya çıktı. Kansere karşı güçlü bir savaşçı olan Koenzim Q10; kemoterapi ilaçlarının faydalı etkilerini de artırır. Kalp ve beyin sağlığına da önemli katkılar sağlayan Koenzim Q10; kanser tedavisinde yeni keşiflerin yolunu açıyor.
KAN BASINCINI DÜŞÜRÜR
Hücresel bir koruyucu olan Koenzim Q10'dan onkoloji tedavilerinde, toksik etkileri azaltmak için faydalanılıyor. Bu enzim; hücre içinde oksijenin kullanımını artırarak, hücredeki enerjinin artmasını ve tüketilmesini sağlıyor. Karaciğere bağlı halsizliğin giderilmesine yardımcı olan Koenzim Q10; kalp kaslarını güçlendirerek nefes darlığı, çarpıntı, çabuk yorulma gibi şikayetleri azaltır. Vücuda sayısız faydası olduğu belirlenen bu enzim; enfeksiyon oluşumunu önler, Parkinson hastalığının etkilerini azaltır ve yüksek kan basıncını düşürür. Kanser; vücuttaki serbest radikallerin hücrelere verdiği hasar sonucu oluşur. Son yıllarda bilimadamları, serbest radikallerin hasarını önleyerek kanserin büyüme yollarını durdurmak için çalışıyor. Kanserin nasıl ilerlediği ve geliştiğini anlayan uzmanlar; sağlıklı dokularda kemoterapi ilaçlarının yıkıcı etkilerini kontrol etmek için mücadele ediyor. Koenzim Q10, güçlü etkileri sayesinde, kalp ve beyin dokularını koruyan bir antioksidan işlevi görür. Bu enzimin şaşırtıcı etkisini keşfeden bilim dünyası; Koenzim Q10'un, kanser hastalarına uygulanan kemoterapinin azaltılmasına yardımcı olabileceğini belirtiyor. Koenzim Q10; üç yıl öncesine kadar onkologlar tarafından hayvanlar üzerinde deneniyordu. Çalışmalarda; bu enzimin serbest radikal salımına karşı koruyucu olabileceği ve kanser çeşitlerine karşı etkili olduğu tespit edildi. Japon bilimadamlarının bağışıklığı destekleyici olarak yararlandığı bu enzimin; özellikle farelerde kolon kanseri tümörlerinin sayısını önemli ölçüde azalttığı görüldü. Ayrıca tümörlerin diğer dokulara yayılmasını önlediği de tespit edildi. Yapılan çalışmalarda Koenzim Q10'un, 'Tamoksifen' maddesiyle birlikte verildiği tedavilerde, meme kanseri tümörlerini küçülttüğü de görüldü. Yeni keşifler; bu enzimin sağlıklı hücreleri, kanserli hücrelerin yarattığı hasardan koruduğunu gösteriyor.
BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİP ÖMRÜ UZATIYOR
2007 yılında, Koenzim Q10'un keşfinin 50'nci yıldönümü kutlandı. Bu madde; insan metabolizmasında etkisi ömür boyu devam eden bir besin maddesidir. Son yıllarda yararlı etkileriyle ilgili birçok çalışma yürütülen Koenzim Q10, insan sağlığını korumada ve yaşam süresini uzatmada büyük önem taşır. Birçok kanser tedavisinde kullanılan bu enzimin, meme kanserinde bağışıklık artırıcı ve tümör önleyici etkilere sahip olduğu saptandı. Roma'da yapılan bir araştırmada; en ölümcül kanser türü olan ve tedaviye dirençli kanserlerde, Koenzim Q10'un hastalarda bağışıklığı güçlendirdiği tespit edildi. Ayrıca, cerrahi operasyon gerektiren cilt kanserlerinde de büyük fayda sağladı. Kanserin nüksetmesini önlediğini gösteren çalışmalar da vardır. (Q10 ile ilgili açıklayıcı bilgi kaliteli ve güzel yaşam sayfasından alıntıdır.)

EGZAMA - SEDEF... GİBİ CİLT SORUNLARINDA ...




ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

Egzama sadece harici kullanacağınız kremlerle tamamen yok olan bir cilt sorunu değildir. Ama doğru ürünlerle hayat kalitenizi yükseltebilirsiniz.
Egzama ve sedef hastalıklarının büyük bir oranda nedeni, endüstriyel gıdalarla beslenme ve bağırsak florasındaki dezenformasyon sonrası sindirilemeyen gıdalardaki zararlı kimyasal ve agır metallerin kana karışmasıdır. Sindirim yoluyla atılamayan bu atıklar deri yoluyla atılmaya çalışılıyor. Leaky Gut Syndrome diye Google’da aratabilirsiniz. Karaciğer problemleri de bunu tetikliyor. Bu hastalıklar gün geçtikçe artıyor, çünkü kimse artık organik beslenmiyor, vücudunuza sürekli zararlı kimyasallarla dolu çürümeyen bozulmayan yiyecekler alıyorsunuz. Kemik suyundaki jelatin ve faydalı bakteriler hem sindirimi kolaylaştırır, hem bağırsak florasının onarımını hızlandırır, hem de bagisiklik sisteminize destek olur. Kemik suyunun yanı sıra, Aloe Vera jel icecek, Kombucha çayı, gerçek kefir, gerçek yoğurt gibi prebiyotik açıdan zengin iyi bir diyet yapmanız, özellikle hazır gıdalardan ve ŞEKER'den uzak durmanız gerekir. Siz bunları yapamıyorsanız kullanacağınız hiçbir ürün sizi iyileştiremez sadece estetik olarak günü kurtarırsınız. (LR üyesi bir arkadaşın sayfasından alıntıdır.)
LR’ın Aloe Veralı tüm ürünlerini egzama hastaları kullanabilir. Özellikle şampuan, duş jeli ve sabun gibi ürünleri doğru seçmek çok önemli, çünkü bu ürünlerle neredeyse hergün cildiniz temas ediyor, marketlerde satılan ve içerisinde zararlı kimyasal madde ürünler egzamanızı tetikler. LR ürünleri arasında Aloe Vera serisindeki kişisel bakım ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz.
Egzamalı bölgelerin tedavisi için ise Propolisli krem  veya Dermaintense krem ve ve de olmazsa olmaz aloe veralı Sivera içeceğimizi öneriyoruz. Özellikle içecekten sonra egzamanızda ciddi oranda gerileme gözlemleyebilirsiniz.

TWİTTER' DEN DE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ...

https://twitter.com/saglik_uyelik?lang=tr