23 Haziran 2016 Perşembe

Başarı hikayeleri

Dünya çapında 300.000’i aşkın satış ortağı ve her birinin kendine ait bir başarı hikayesi var. LR, gerek part-time iş gerekse tam zamanlı iş bakımında mükemmel perspektif sunar.  Bazıları LR’da çalışan üniversite eğitimini finanse ediyor, diğerleri ise ebeveyn dönemi sırasında ek kazanç sağlıyor veya emeklilik maaşını takviye ediyor.

Aile ve meslek LR’da mümkündür

Aile ve mesleğin bir arada yürütülmesi, güncel araştırmalara göre 6 ila 14 yaş arasında çocukları olan ebeveynlerin %80’i aşan bölümünde en gündemde olan konudur.  Çünkü çocuklar okula başladığı anda genelde anneler tekrar meslek hayatına dönmek ister ve ailelerini ve mesleği paralel olarak yürütmeyi hedefler. 
Bild Fliesstext Family 1
Kadınların çoğu, bu isteği mümkün kılacak işi bulmakta zorluk çekmektedir. Eğer aile ile meslek bir arada yürütülecekse, belli koşullar mevcut olmalıdır:
  • Zamanın istendiği şekilde ayarlanması
  • Kişiye özel haftalık çalışma saatleri
  • Aynı zamanda daha fazla süre çalışma ve kariyer yapma perspektifi 
LR tam koşulları sunar. LR’da çalışan çok sayıda iş ortağımız, kendi ailesini günlük yaşamda yaşama, çocukları büyütme ve buna rağmen meslek hayatına ayak uydurma konusunda başarı elde etmektedir. 

Vera von Petzinger


Vera von Petzinger, LR İş Ortağı ve anne
Benim için doğrudan satışın en belirleyici avantajlarından biri çalışma saatlerinin esnek olmasıdır. Aile ve kariyeri bir arada götürmek sizin için sorun olmaz. Bir yandan çocuklarıma zaman ayırabilirken, diğer yandan işimle ilgili zorlu bir sorunun üstesinden gelebilirim. 

LR ürünleri satmak mı istiyorsunuz? Sizi LR İş ortağı olarak kazanmaktan memnuniyet duyarız! LR İş ortağı olarak çalışmak, ideal bir ek iş veya meslek hayatına tekrar geri dönmek için ideal bir olanaktır. Daha fazla bilgi

Binlerce kez denenmiş part-time iş

Bild Fliesstext CollectionLR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.  Bu part-time işi asıl işinizin, üniversite eğitiminizin yanında mı yoksa emeklilik maaşınıza takviye etmek için mi yapacağınız siz kalmıştır. 

Sabit çalışma saatleri veya sabit bir çalışma planı iyi bir part-time işi bulmayı zorlaştıran faktörlerdir. Çünkü genelde çalışma saatleri kesişir. Bu LR’da böyle değildir. LR’daki part-time işiniz zamanınız olduğunda başlar! LR’da bir ek iş ile ilgileniyorsanız, çalışma saatlerinizi istediğiniz şekilde belirleme olanağı en önemli avantajlardan biridir. LR’da bir part-time işin diğer avantajları:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder