23 Haziran 2016 Perşembe

ZEITGARD Anti-Age Sistemi

Zamanı durduran güzellik için bütünsel bir çözüm

Hiç bozulmayan bir gençliğe ve güzelliğe sahip olmak çoğu insanın uzun zamandır kurduğu bir hayaldir. ZEITGARD Anti-Age Sistemi, sizlere zamanı durdurmanızda ve yüzünüzün sahip olduğu gençliği korkumanızda yardımcı olacak. ZEITGARD evde profesyonel olarak kullanıma uygun geliştirilmiştir. Şimdiye kadar güzellik salonlarında kullanılan yenilikçi teknolojiye sahip bu sisteme güvenin.  Sadece üç adımda kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz. İlk adımda yüzünüzü bir sonraki adıma en uygun hale getirmek için, derinlemesine temizleyerek başlayacaksınız. Devamında cilt kırışıklıklarını azaltan ve hızlı etkisiyle cilt üzerinde gözle görülebilir canlılık yaran Anti-Age uygulaması geliyor. Son aşama olarak her cilt tipine uygun zengin içerikli bakımıyla, cilt yapısını yeniler ve ciltte kalıcı genç ve taze bir görünüm bırakır. Daha fazla beklemeyin; zamanı geri alın. ZEITGARD ile güzelliğiniz sizin elinizde.

Tertemiz ve parlak bir cilt için ZEITGARD Temizleme Sistemi

Zeitgard Discover

Tek bir tuş ile daha fazla güzellik

ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı ile anında parlak ve temiz bir cilt! Yenilikçi teknolojik yüz temizleme fırçaları klasik yüz temizliğini mükemmel bir hale getirdi. Zeitgard cilde zarar vermeden makyaj ve benzeri kalıntıları 10 kat daha etkili bir biçimde temizler.

Eşsiz hijyen konsepti

Fırça başlığının LR için özel üretilmiş ve yuvarlak uçlu lifleri, içeriğindeki anti bakteriyel eşsiz etken maddesi sayesinde 3 aya kadar hijyenik kalır. Microsilver BG™ bir koruma kalkanı gibi etki gösterir: Bakterileri azaltır ve yeniden oluşmasını engeller.

Yüz temizliğinde yeni bir boyut

Yenilikçi ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı klasik yüz temizliğinde bir devrim yaratıyor. Bilinen klasik cilt temizliğine göre daha etkili ve özellikle de hassastır.
Fırça lifleri ve özel olarak geliştirilmiş temizleme ürünleri birbirileriyle yakın bir „Ağ“ oluşturur , ciltteki kirleri çözer, içeriğine hapseder ve tamamen ortadan kaldırır. Cildiniz artık bir sonraki yüz bakımınıza hazır hale gelir. Cilt temizlenmiş, daha parlak ve tamamen ışıltılı bir hal alır. – Kadınlar ve erkekler için olmazsa olmaz!

Yenilikçi Etkisi

Zeitgard Innovative Principle

ZEITGARD yüz temizleme sistemi

En ince detayına kadar düşünülmüş bir sistem: osilasyon yapan fırçasıyla cildi kirlerden derinlemesine temizler: Temizleme ürününün özel uyumlu yapısı cilt kirlerini bir „ağ“ içine hapseder. Sonuç:. Görülebilir ve etkisi uzun süren temiz bir cilt.

Osilasyon yapan fırça yapısı fark yaratıyor

ZEITGARD Yüz Temizleme Cİhazı‘nın eşsiz fırça lifleri dakikada 7.000 kez titrer! Yuvarlak uçlu fırça lifleri cilt yüzeyinde gezerken ciltteki kirleri daha iyi ve etkili bir şekilde temizler. Işıl ışıl ve temiz bir ciltle, farkı siz de göreceksiniz!

Kullanımı

Zeitgard Application

Bir dakikada ışıltılı ve temiz bir cilt mi?

Dermatest tarafından onaylandı: ZEITGARD Yüz Temizleme Fırçası klasik temizliğe göre 10 kat daha fazla etkili temizliği garantiliyor. ZEITGARD Yüz Temizleme cihazını temizle ürünü ile beraber yüzün her bölümüne (alın/burun, her bir yanak/çene) 20 saniyelik periyotlar halinde uygulayın. Cilt temizlenir, yenilenir, uyarılır ve düzenli kullanımda gerginleşebilir!

Etkin bakım sistemi

Bir dakikalık günlük kullanım ile gözle görülebilecek sonuçları ortaya çıkarır. ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı ve yüksek kalitedeki ZEITGARD temizleme ürünleri birbirleriyle uyum içerisindedir.

Gözle görülebilir sonuçlar

  • Derinlemesine temizlik ile daha güzel bir cilt
  • Bir sonraki bakım aşaması için ideal bir hazırlık
  • Masaj fonksiyonu sayesinde daha gergin ve düzgün bir cilt
  • Daha parlak ve canlı görünen bir cilt dokusu

Tüm Cilt Tipleri İçin

Zeitgard Produkte

Her ihtiyaca uygun cilt temizliği

ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı Klasik; tüm cilt tiplerini temizler. MICROSILVER Teknolojisi ile güçlendirilmiş fırça lifleri tamamen temiz bir görünüm ortaya çıkarır. ZEITGARD için özel olarak geliştirilmiş yapısı ile kolay emilebilinen temizleme jeli uygulama sonrasında tazelenmiş bir cilt etkisi yaratır.
ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı Hassas; yumuşak fırça lifleri hassas citler için uygundur ve aynı zamanda içerisinde MICROSILVER Teknolojisini barındırır. Hassas ciltler için geliştirilmiş krem, temizleme programı ile ideal bir uyum sağlar.


ZEITGARD Anti-Age Sistemi ile kırışıklıkları azaltın

Zeitgard Anti-Age
Cilt yaşlanmasına karşı benzersiz bakım
ZEITGARD Anti-Age sistemi, bir tuş ile gözle görülebilir daha güzel bir cilt. Devrim yaratan ZEITGARD 2 cihazı, etkili Anti-Aging ürünleri ile evde profesyonel ve tamamen derinlemesine bir bakım sağlıyor. Günde sadece 4 dakikalık kullanım ile cildiniz daha genç görünecek ve kırışıklıklarınız azalacaktır.

Profesyonel Teknoloji

ZEITGARD 2  bilindik üç dermotolojik uygulamayı , tek uygulamada buluşturmuştur. İlk aşamada, sıcak uygulama ile gözeneklerin açılması sağlanır. Bakım ürünlerinin etken maddeleri normal uygulamaya göre cildin katmanlarına daha derinlemesine işler. Sonrasında cilt gözeneklerin kapanması için hassas bir şekilde soğuk uygulama  gerçekleştirilir. Böylece Anti-Age uygulaması cilde tamamen nüfuz ederek cilt içerisinde en iyi etkiyi gösterir. ZEITGARD 2 sıcak ve soğuk uygulamayı destekleyen titreşim işlevine de sahiptir. Bu işlev, etken maddelerin cildin en derinlerine transfer edilmesinde artı bir etki gösterir. Cilt “enerji deposu” haline gelir ve tekrardan genç ve canlı bir hal alır.
Özel Faydaları
  • Anti- Aging ürünleri cildin derin katmanlarında hapsolur ve tüm etkisini orada gösterir
  • Titreşim işlevi cilt katmanlarını  uyarır ve böylece etken maddeler cilt üzerine daha iyi dağıtılır.
  • Göz altı torbaları gibi cilt üzerindeki şişkinlikler, cilde sağlanan nem sayesinde azalır.
  • Sıcak/soğuk kombinasyonu ve titreşim işlevi ile cilde enerji sağlanır.

Derinlemesine Etki Gösteren Cilt Bakımı

ZEIGARD Anti-Age Sistemi ürünlerinin yoğun bakımı ile birlikte ZEITGARD 2 mümkün olan en iyi sonuçlara ulaşır.Yüzdeki her bölge için özel olarak geliştirilmiş yüksek etken formüle sahip bu sistem, cilt için en iyi bakımı gerçekleştirir . Göz serumu göz çevresindeki ince cilt tabakasına en ideal günlük bakımı ile etkili ve uzun süren bir nem sağlar. Alın ve yanak çevresindeki daha kalın cilt tabakalarında oluşmuş kırışıklıklar için geliştirilmiş ZEITGARD Anti-Age system krem jellerin her ikisi de genç veya olgun ciltler için üretilmiş özel bir bakımdır. 

ZEITGARD Anti-Age sistemi Göz Serumu

Zeitgard Anti-Age-Eye-Serum
Göz Serumu yüksek konsantreli bir yüz kremidir. Benzersiz etken madde kompleksi göz çevresindeki hassas ve ince cilt tabakası için özel olarak üretilmiştir. Hafif ve yumuşak yapısı ile göz serumu göz çevresinde çabucak emilir ve bu bölgeyi hassas bir şekilde nemlendirir. Cilt kendini toparlar, kalıcı canlılık ve elastikiyet kazanır. İnce kırışıklıkların görünümü azaltılır.
Özel faydaları
  • ZEITGARD 2 hassas göz çevresi için ergonomik olarak uygun üretilmiştir. Göz serumu böylece mümkün olan en iyi işlevi gerçekleştirir.

ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem

Zeitgard Anti-Age-Hydrating-Cream-Gel
Nemlendirici Jel Krem ile yaşlanma belirtilerine karşı geliştirilmiş zengin içerikli yoğun bir bakım ürününe sahip olacaksınız. Cildin erken yaşlanmasındaki başlıca sebep çoğu zaman sahip olduğu nemi kaybetmesidir. Nemlendirici Jel Krem cildi canlandırır, nemlendirir ve yüz hatlarını sabitler. Cilt yapısı uygulama öncesine göre daha parlak, canlı ve genç bir görünüme kavuşur.

ZEITGARD Yeniden Yapılandıran Jel Krem

Zeitgard Anti-Age-System-Restructuring-Cream-Gel
Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem olgun ciltlerdeki sert yanak ve alın bölgelerinde oluşan hatların sıkılaşmasında en özel bakımı gerçekleştirir. Yeniden yapılandıran krem jel sayesinde cilt sıkılaşır ve böylece kırışıklıkların belirginliği azalır. Cildiniz elastikiyet kazanır, dolgunlaşır ve gençleşir. 

Uygulama

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.
Gözle görülebilir sonuçlar:
  • Cilt daha genç görünür
  • Kırışıklıklar gözle görülür biçimde azalır
  • Cilt daha parlak bir görünüm alır

Etkili yüz bakımı için ZEITGARD Bakım Sistemi

Zeitgard Care
Hiç Olmadığı Kadar Daha Etkili Yüz Bakımı
Tüm cilt tipine uygun yüksek etkili bakım serisi. Kişiye özel yüz bakımı ZEITGARD Anti-Age Bakım Sistemi ile mükemmel bir şekilde sağlanıyor. Erkek veya kadın hangi yaşta olursanız olun etkili yüz bakımı ile artık güzelliğinizi zamanın akşına bırakmayın, tam tersine kalıcı bir güzelliğe sahip olun.
Güzelliğiniz İçin Etkisi Yüksek Etken Maddeler
ZEITGARD Bakım Sistemi cilt ile en uygun işlevi gerçekleştirebilen ve en iyi etkiye ulaşabilen en yüksek kalitedeki içerik maddelerine sahiptir. Buna ek olarak tüm yüz bakım ürünleri esensiyel amino asit içermektedir. Bu da cilt hücrelerinin uygulanan etken madde alımını daha iyi hale getirir ve ciltte kusursuz nemlendirme sağlar. Bu güçlü etken kompozisyonu sayesinde cildiniz gözle görülen canlı bir hal alır.
Amino asitler – hassas ciltler için bir artı
  • Cilt tabakasını korunma desteği
  • Cilt yapısında artan esneklik
  • Hücre duvarının daha hızlı yenilenmesi
  • Daha parlak bir cilt

ZEITGARD Nano Gold

Zeitgard Care-Nanogold
Erken yaşlanma belirtelerine karşı koruma
Altın ve ipek sadece yüksek kalitenin sembolu değildir; aynı zamanda erken yaşlanmaya karşı etkisi de bulunmaktadır. Altın, mükemmel bir UVA koruma kalkanı oluştururken, ipek proteinleri cildin derinliklerindeki kendi kolajen yapısını inşa eder. Altın ve İpek güneş ışınlarından kaynaklanan erken yaşlanmayı engeller ve cilt hücre yapısının yenilenme hızını arttırır. ZEITGARD Nano Gold, aktif bileşenleri ile cildinizi kadifemsi bir yumuşaklık ile şımartır.

ZEITGARD Beauty Diamonds

Zeitgard Care Beauty Diamonds
Elmasa Dayalı Etken Maddeler İçeren Etkin Anti-Aging Kombinasyonu
Bazen hepimizin lüks bir bakıma ihtiyacı vardır. Her şeyden önce, olgun ve bakıma muhtaç ciltler için en iyisi çok önemlidir. Modern ve elmasa dayalı etki bileşimi ile ZEITGARD Beauty Diamonds en doğru seçiminiz. Özel yapısı, Anti-Aging etken maddeleri ile birlikte dış etkenlere karşı mükemmel bir koruma sağlar. Cildiniz sıkılaşır ve yüz profiliniz mükemmel bir hal alır. Gündüz kremi yumuşak yapısı ile cilde rahatça işler ve kırışıklıkları gözle görülür şekilde yok eder. Gece kremi ise olgun ciltler için ideal bir seçim. Geceleri cilt dinlenme aşamasındayken rahatsız etmeden cilt üzerinde çalışır ve cildi tamamen yenilemeye odaklanır. Değerli yağlar ve anti kırışıklık etken maddeleri ile gece bakımı, cildin toplarlanmasını destekler ve cildi şımartan bir bakım gerçekleştirir. En iyi sonuçları elde etmek için düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

ZEITGARD Powerlift

Zeitgard Care-Powerlift
Kadın ve erkekler için yoğun enerji ve tazelik
Cildinize gelen tazelik  - Cildiniz kuru ve cansız görünüyorsa, ZEITGARD Powerlift cildinize hızlı ve kolayca emilebilen bir nem sağlar. Reductine®, Hyaluronik asit, yosun ekstresi ve çeşitli bitkilerden oluşan karışımı cildin mükemmel bir şekilde nemlenmesini sağlar. Powelift ZEITGARD Anti-Age Sistemi’nin ideal bir aşaması olup,  gün boyunca cildinize canlılık ve elastikiyet sağlar.

ZEITGARD Platinum

Erkek Cildine Mükemmel Bakım
Mükemmel bir cilt görünümü uzun zamandır sadece kadınların konusu olmaktan çıktı. Artık erkekler de bakıma ihtiyaç duyuyor: ZEITGARD Platinum erkek cildinin özel bakımı için geliştirilmiş bir formüle sahiptir. Erkek cildi daha kalın ve güçlü bir yapıya sahip olduğundan, etken maddelerin cilde en iyi şekilde transferinin gerçekleşmesi için ZEITGARD Platinum erkek cildine özel geliştirilmiştir. Krem formülü cilde hızlıca nüfus eder, cildi yoğun nemlendirir ve etkili bir şekilde bakımını sağlar. Erkekler için mükemmel bir bakım serisi.
Zeitgard Care-Platinum

ZEITGARD Serox

Zeitgard Care-Serox
Mimik Kırışıklıklarına Karşı Etkili Cilt Bakımı
Göz çevresinde, alında ve burun bölgesindeki kırışıklıklar hareketli bir yaşamın belirtileridir. ZEITGARD Serox ile bu kırışıklıkları azaltabilirsiniz. Özel ve en uygun şekilde hazırlanmış Argireline®, Ameliox® ve Hyaluronic Spheres®‘den oluşan etkin madde kombinasyonu cildinizde hissedilebilir bir elastikiyet kazandırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder