23 Haziran 2016 Perşembe

İş Modeli - Avantajlar

LR, satış ortaklarına bir dizi avantaj sunar. Kar marjı ve prim ödemeleri içeren ücretlendirme konsepti, LR ortaklarının yararlandığı avantajlardan sadece birisidir. Burada performansın ödüllendirilmesi daima odak noktadadır.

 Alman kalite standardına sahip mükemmel ürünler

Alman kalite standardına sahip ürün tüm dünyada kabul görmekte olup üstün kaliteleri ve güvenilirlikleri nedeniyle yüksek itibara sahiptir. LR, ürünlerinin büyük bölümünü Ahlen şehrinde üretmektedir. 
LR'da üretim sırasında sürdürülebilirlik ve kalite ön plandadır. LR’ın esas aldığı Alman kalite standardı herhangi bir sapmaya izin vermez. Bu nedenle LR tüm değer kazanım zincirini kontrol eder. Hammaddelerim seçiminden başlayıp denetimden geçmiş ve sertifikalandırılmış az sayıda tedarikçiye kadar. LR’ın „Alman kalite standardı“ anlayışı budur. 

Alman kalite standardı iş ortakları için ne anlama gelir?

İş ortakları bu kalite taahhüdünden faydalanır. Şundan emindirler 
  • Tüm LR ürünleri için sadece yüksek kaliteli ham maddeler kullanılır
  • Tüm LR ürünleri sıkı dahili ve harici testlere tabi tutulur
  • Tüm LR ürünlerinde, yüksek Alman kalite standardı hesaplı alış fiyatına sunulur

Olağanüstü ücretlendirme sistemi LR danışmanlarını ödüllendiriyor

LR ile para kazanabilirsiniz. Olağanüstü ücretlendirme sistemi, uluslararası rekabeti adil ve şeffaf şekilde düzenler.
LR’ın eşsiz ücretlendirme sistemi, yaş ve cinsiyet, eğitim düzeyi, kişisel deneyim ve maddi geçmişe bakılmaksızın herkese sınırsız kazanç fırsatı sunuyor. LR danışmanı olarak, yüksek kaliteli LR ürünlerinin satışında cazip bir kar marjı elde edersiniz. LR, elde ettiğiniz ciro bazında yani yaptığınız satışların meblağına göre değişen ek bir prim öder.
Ücretlendirme sistemi bunun ötesinde, başka primlerin ödenmesi ile LR işinin tavsiye edilmesini destekler.

LR’da ne kadar para kazanılır?

Elde edilecek kazanç daima gösterilen performansa bağlıdır. Yüzbinlerce iş ortağı LR ücretlendirme sistemi sayesinde sağlam bir ek gelir elde etmektedir. Ancak, 6 haneli yıllık kazanç meblağları da LR’da gerçektir. 
LR ücretlendirme sisteminin parasal avantajlarının yanında LR ile çalışma başka avantajlar da sunar. 

„Şirket arabası“ olarak LR Mercedes Benz ve Porsche

LR tasarımında Mercedes Benz’i özel amaçlı kullanmak kimin hayali değil ki? LR'da bu hayaller normaldir. Sadece Almanya’da 5.000’i aşkın LR Polo dolaşmaktadır. Bu rakam her gün artıyor. 
LR Mercedes Benz ve Porsche’yi içeren LR otomobil konsepti LR İş ortaklarını başarılı işbirlikleri için ödüllendiriyor ve aynı zamanda yeni hedefleri belirlemeleri için motive ediyor. 

Opel Corsa, LR işindeki ilk başarının onaylanmasına hizmet eder

LR İş Ortakları, aylık yaklaşık 15.000 TL’lik bir cirodan başlayarak LR Corsa’yı kullanmaya hak kazanırlar ve hiçbir ekstra ödeme yapmadan, sadece kullandıkları aracın benzin masraflarını karşılayarak, LR Corsa’nın ayrıcalıklarından yararlanmaya başlarlar.

LR dünya genelinde bu  konsepti  VW Polo ile uygulamaktadır. Bunun dışında, Avusturya , İsviçre ve Macaristan’da Opel Corsa ile, İskandinav ülkelerinde Nissan ve Fransa’da yine Renault marka araçlar ile bu konsepti hayata geçirmektedir. 

„Şirket arabası“ olarak Mercedes Benz

LR, otomobil konseptine 1995 yılında Mercedes Benz ile başladı. Bugün yaklaşık 1.000 LR Mercedes mevcuttur. Başarılı İş ortakları, Mercedes Benz araçlarından oluşan filodan seçimlerini yaparken epey zorlanıyor. Gerek sportif tarza sahip SLK gerekse geniş C serisi veya zarif E serisi. Mercedes ile LR arasındaki sıkı işbirliği sayesinde şimdiye kadar her LR İş ortağı hayalindeki otomobili buldu.
LR, cironu uygun olması durumunda komple leasing oranını karşılayan ek bir prim öder.

Otomobil konseptinden son nokta olarak LR Porsche

Beyaz LR Porsche modeli 2010 yılının Ocak ayından beri otomobil konseptinin son noktasıdır. LR, 18 ay sonra Zuffenhausen şehrindeki spor otomobili üreticisinde büyük müşteri konumuna ulaşan ilk şirket olur. 
Sektörün en iyileri Porsche’nin sunduğu sürüş keyfini yaşıyor, LR’ın ek olarak ödediği prim burada da komple leasing oranlarını karşılıyor. Tabi bunun için gerekli olan cironun elde edilmesi şartıyla.

LR Walk of Fame, En Yüksek Ödüllendirme

LR Walk of Fame, LR’ın kapsamlı ödüllendirme konseptinin zirvesidir. Bu ödüllendirme sistemi aylık prim ödemelerinden başlayan,  araba konsepti, etkinlik davetleri, Hall of Fame ve Walk of Fame’e kadar uzanan olağanüstü bir süreçtir.  
LR’ın temel amacı bağımsız iş ortaklarının başarılı olmasıdır. Bu yüzden başarının ödüllendirilmesi  LR için çok önemli bir unsurdur. Elde edilen ciroya bağlı olarak LR, iş ortaklarının başarısını ödüllendiriyor ve bir üst seviyeye ulaşmaları için onları teşvik ediyor.

LR’da Ödüllendirilme:

  • Walk of Fame (Kırmızı Halı Yıldızları)
  • Hall of Fame (Şöhretler Koridoru)
  • Özel Gala Yemeği
  • Benzersiz Araba Konsepti
  • LR Etkinliklerine Davet
  • LR Gezilerine Davet
  • Karlı Primler
  • Uluslararası Magazinlerde Yansımalar ve Daha Fazlası

LR Academi, sistemli eğitim

LR Academi, hedefe odaklı bir eğitim sistemi, birinci sınıf konuşmacılar, kapsamlı bir bilgi transferi demektir ve çok sayıda LR kariyerinin temelini oluşturur. 
LR’ın eğitim konsepti sektörün en iyileri arasında yer alır. LR Academy’de pratik uygulamaya yakın ve bireysel eğitim verilir. 
LR Academi iki bölüme ayrılır:
  1. LR ürünlerinin kullanım ve avantajlarının kapsamlı bir şekilde tanıtıldığı ürün eğitimleri.
  2. LR iş modelinin ve bireysel satış işinin oluşturulması için gerekli olan bilgilerin aktarıldığı satış seminerleri.
LR Academi'de verilen tüm eğitimlerin ve seminerlerin hedefi, katılımcılara kişisel başarıları için gereken bilgi birikimini aktarmaktır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder